Футболистът Дани Алвеш даде нови показания по делото за изнасилване.

...
Футболистът Дани Алвеш даде нови показания по делото за изнасилване.
Коментари Харесай

Дани Алвеш с нови показания за изнасилването: Тя ме целуна и ми свали панталона

Футболистът Дани Алвеш даде нови показания по делото за обезчестяване. Думите му са представени от испанския вестник " Marca ".

" Когато влязохме в тоалетната, бяхме един против различен. Да, тя ме целуна и стартира да ми смъква панталоните. Нищо не се е случило, което да не сме желали. Винаги съм се отнасял към нея с огромно почитание ", сподели Алвеш представен от " Труд ". Най-титулуваният футболист в света акцентира, че на два пъти е попитал момичето дали й харесва протичащото се, тя е дала отговор позитивно и не се е съпротивлявала.

По-рано Алвеш призна за полова връзка с хипотетичната жертва. В същото време лекарите потвърдиха, че момичето има пострадвания, показващи опозиция.

Спортистът беше задържан на 20 януари. Според хипотетичната жертва на 30 декември 2022 година в един от нощните клубове в Барселона футболист я заключил в тоалетна, където я набил и изнасилил. 40-годишният състезател е застрашен от 4 до 12 години затвор.

Алвеш стана първенец на Франция, Италия и Испания и завоюва националните купи на тези страни. Като част от бразилския народен тим бранителят завоюва Олимпийските игри и Световното състезание за младежи, а също по този начин завоюва Копа Америка и Купата на конфедерациите по два пъти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР