Футболист №1 на България Димитър Илиев коментира избора си и

...
Футболист №1 на България Димитър Илиев коментира избора си и
Коментари Харесай

Димитър Илиев за амбициите през 2021 година

Футболист №1 на България Димитър Илиев разяснява избора си и по какъв начин се усеща.

"Разбира се, това е най-голямото самопризнание за един футболист, най-важната самостоятелна премия, само че без повтаряне на триумфите с Локомотив през тази година нямаше по какъв начин да печеля и тази година. Тази самостоятелна премия е изпитание на целия клуб и на всички момчета в съблекалнята. Общо взето това е с помощта на тях ", разяснява Илиев.

"До последния миг не знаех, имаше миг на изненада, предходната година се изненадах повече, Валентин Антов - моят подгласник също направи мощна година и заслужаваше да завоюва, Антон Недялков също е одобрено име може би като най-хубавият български бранител ", добави той.

"Винаги първият трофей се помни повече и е по-сладък, да спечелиш за втори следващ път е плод на неизменност, не се е отдавало на доста футболисти и съм горделив, че в две следващи години демонстрирам неизменност. Чувствам се добре, като съм във форма ще давам всичко от себе си за клуба. Всяка минала година тимът играе по-добре. Лично аз си слагам за цел да запазим това място на което сме сега, в случай че тимът играе добре, моите игри също ще бъдат положителни, човек е толкоз огромен колкото са му огромни фантазиите. Трудът, който се поставя, се връща. Знаеш, че си оставил нещо зад себе си и си постигнал нещо ", сподели още Футболист №1 на България за 2020 година.

"Най-малко да задържим това място, би трябвало да сме реалисти, Лудогорец няколко пъти на полусезона няколко тима декларират упоритости, само че в хода на сезона се демонстрира кой има по-широка пейка, кой е най-класният тим, тъй че ние би трябвало да създадем по този начин, че да се преборим за тройката, което е съществена цел. Сами вдигнахме летвата през последната година, любимци сме за Купата, откакто съвсем две години не сме губили мач ", сподели в умозаключение Илиев.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР