Футболист номер 1 на България за 2019-а година Кирил Десподов

...
Футболист номер 1 на България за 2019-а година Кирил Десподов
Коментари Харесай

Десподов е решен да се докаже в Серия А

Футболист номер 1 на България за 2019-а година Кирил Десподов е твърдо решен да се потвърди в италианската Серия " А ". Това показа самият той в особено изявление за bTV по време на ваканцията си в България.

В средата на август националът ни се завръща в Каляри.

След сезон, изпълнен с върхове и спадове в австрийския Щурм (Грац) Десподов е реалист за представянето си.

" Наистина финалът не беше добър. 10 мача, 9 загуби, това за един футболист е доста тежко. Знаеш, аз не обичам да ме бият всеки мач. ", сподели 23-годишният национал.

" Гледам действително на нещата, аз ти споделям по какъв начин са едно към едно. Започнал съм добре, само че не съм приключил добре. "

След като вкарва общо 9 гола, направи 8 асистенции и се трансформира в любим на почитателите в австрийската Бундеслига, Десподов гледа решително напред към италианската Серия " А ", само че и постоянно извръща взор обратно към ЦСКА-София, чиито изяви следи с интерес, без значение къде се намира.

" Играхме със " Залцбург ", един от последните мачове, когато ЦСКА играеше на финала за Купата на България. Влизаме на полувремето, ние падаме 2:1... мен ме човърка от вътрешната страна единствено по какъв начин е резултатът. Изчаках да мине разборът, да мине всичко обикновено и единствено за секунда цъкнах, то ми излиза начело, когато някой вкара гол и видях, че ЦСКА са изгубили. "

" Няма по какъв начин да не се вълнувам, само че в действителност доста ме хвана гняв за ЦСКА, тъй като го заслужаваха. ", прибавя Десподов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР