Футболист на руския „Зенит” Санкт Петербург попадна в епицентъра на

...
Футболист на руския „Зенит” Санкт Петербург попадна в епицентъра на
Коментари Харесай

Футболист си изкарал червен картон, за да гледа люто дерби

Футболист на съветския „ Зенит” Санкт Петербург попадна в епицентъра на огромен скандал. Феновете на отбора упрекват аржентинеца Леандро Паредес, че преднамерено си е изкарал червен картон, с цел да гледа онлайн лютото дерби сред „ Бока Хуниорс” и „ Ривер Плейт”.

Непримиримите противници ще спорят във финала за Копа Либертадорес, а в Южна Америка дефинират конфликта като Мача на века.

По време на дуела на „ Зенит” против „ Ахмат” (1:0) от последния кръг на съветското състезание Паредес си изкара непонятен втори жълт и надлежно червен картон. Така аржентинският национал ще пропусне идното дерби с московския ЦСКА.
Да виждаш света в синьо и жълто Изповедта на един почитател на „ Бока Хуниорс ”
Два дни след мача медиите в родината му оповестиха, че Паредес ще участва на първия заключителен конфликт за Копа Либертадорес в събота. Новината, че халфът ще участва на стадион „ Ла Бомбонера”, далечен на над 13 хиляди километра от Москва, вбеси почитателите на „ Зенит”. Те заподозряха, че подлият план на Леандро е да поддържа обичания си „ Бока Хуниорс” от трибуните. Той е младеж на клуба, като прекарва четири години в мъжкия състав.

„ Това е неистина. Никога не бих си изкарал червен картон преднамерено. Обсъдих това с управлението и те ми вярват”, отхвърли Паредес.

Червеният картон бе първи в кариерата му. Той ще вземе присъединяване в дуела на отбора си от Лига Европа в Бордо, от кое място ще излети за Буенос Айрес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР