Футболен оракул от Пловдив до този момент е без грешка

...
Футболен оракул от Пловдив до този момент е без грешка
Коментари Харесай

Футболен оракул от Пловдив прогнозира без грешка мачовете от Световното първенство в Катар

Футболен пророк от Пловдив до този миг е без неточност в прогнозите си за мачовете от Световното състезание в Катар. Става дума за тригодишната брадата агама Лили, която населява терариума в Природонаучния музей под тепетата. До този миг тя е познала, че Нидерландия ще победи Сенегал, равенството сред Мексико и Полша, а през вчерашния ден тя се произнесе, че Испания ще надделее над Коста Рика.

Лили прави прогнозите си благодарение на обичаната си храна – червеи. Цялата интервенция се снима и качва преди всяка среща в обществената мрежа на институцията. Пред футболния пророк чиновниците слагат три червея като всеки един тях значи победа за единия или другия тим или тъждество. Макар че ги избират на инцидентен принцип, нормално Лили дава прогноза за срещите, които стартират в 18:00 часа, и към този момент има хора, които прецизно наблюдават изявленията.

Уредниците в музея обясниха, че са се спрели точно на Лили, тъй като е доста обществена и взе участие в просветителните им стратегии, също по този начин е спокойна и най-важното – има огромен вкус.

Автор: Нели Ангелова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР