Футболен клуб СОЗОПОЛ пуска календарите на ДЮШ и представителния отбор

...
Футболен клуб СОЗОПОЛ пуска календарите на ДЮШ и представителния отбор
Коментари Харесай

Созопол пуска календарите за 2019 на Никулден

Футболен клуб СОЗОПОЛ пуска календарите на ДЮШ и представителния тим за идната 2019 година, на един от най-хубавите български празници - Никулден. Освен с положителното си показване през есенния дял от шампионата в Югоизточната Трета лига, възпитаниците на Маргарит Димов могат да се похвалят и с първокласен календар за новата година.

Календарите са подарък от клуба за Коледните и Новогодишни празници, като ще има за всички искащи.

Постерът включва обща фотография на футболистите на " небесносините ", както и трeньорския щаб на отбора.

На плаката грее и настоящата емблема на Созопол, а над фотографията още веднъж може да се забележи надпис с името на стадиона, както и различен, който гласи " Ние сме небесносините - една обич, един тим! "

Под фотографията са главните спонсори на клуба - " Община Созопол ", ваканционно населено място " Duni Royal Resort ", спортна екипировка " Krasiko Sport ", компанията за спортни залози " Ef Bet " и " Porto Elea " - Созопол - уютният ресторант, в който се хранят футболистите на отбора.

Новите календари на преставителния тим и на трите възрасти от детско-юношеската школа, може да си ги получите в офисите на стадион " Арена Созопол ", всеки работен ден от 09.00 до 12.00 часа /без празничните коледни и новогодишни дни/.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР