Фурна с разгъната застроена площ 466 кв. м в монтанското

...
Фурна с разгъната застроена площ 466 кв. м в монтанското
Коментари Харесай

НАП Монтана отново продава фурна

Фурна с разгъната застроена повърхност 466 кв. м в монтанското с. Разград още веднъж продава на търг с скрито наддаване Национална агенция за приходите Монтана.

Кандидат-купувачите могат да огледат парцела от 6 до 10 декември в това число. Предложенията на искащите да се включат в наддаването се подават в същия период в постройката на приходната администрация на пл. Жеравица.

Началната тръжна цена на индустриалния обект е 2000 лева За да се включат в наддаването, искащите би трябвало да преведат депозит за присъединяване в размер на 20% от първичната цена или 400 лева до 10 декември в това число. Новият притежател на оповестения за продажба парцел се чака да стане прочут на 16 декември, когато ще бъдат прегледани всички постъпили оферти.

Пълният текст на обявата, както и други разгласи за продажба на активи, могат да се видят на уеб страницата на приходната администрация на. Там се намират също по този начин и изискванията, и разпоредбите за присъединяване и осъществяване на търговете с скрито и очевидно наддаване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР