Funcom и The Bearded Ladies разкриха следващото допълнение на хитовата

...
Funcom и The Bearded Ladies разкриха следващото допълнение на хитовата
Коментари Харесай

Анонс на следващото допълнение към Mutant Year Zero

Funcom и The Bearded Ladies разкриха идващото допълнение на хитовата им игра Mutant Year Zero. Името му е Seed of Evil и то ще излезе на 30.07.

Действието в Seed of Evil стартира оттова, откъдето свършва историята в основната игра и ще ви предложи още щури занимания, нови местоположения, разширени геймплей варианти, както и новия мутант – Големия Хан, който е лос.

„ Когато загадъчен зложелател със силата да управлява растенията заплашва Кивота, на сталкерите им се постанова да употребяват уменията си за пердах, с цел да победят помощниците на своя зложелател, да открият неговата същинска идентичност и спасят Кивота “, пишат създателите на играта в описанието на експанжъна. Те изясняват, че ще е добре да започнете да играете Seed of Evil след приключването на играта, защото в допълнението могат да се открият детайлности за основната история и това ще скапе прекарването ви от изиграването на основната акция.

Що се отнася до Големия Хан, той е самоотлъчил се заточеник и умел сталкер, кръстосващ Зоната напълно самичък в търсене на провокации. Хан е извънредно мощен мутант, чиито специфични умения се назовават Ground Pound и Flame Puke. Seed of Evil ще ви предложи напълно нови карти, като Залата на електрическите ковчези и Мавзолея на Събърбия, зони, които ще ви принудят да употребявате напълно нови тактически похвати и тактики в опит да оцелеете и успехите.

Mutant Year Zero: Road to Eden беше обявена напролет на предходната година, като е цифров правоприемник на известните настолни игри от света на Mutant, име, което беше добито от издателя на играта Funcom. Играта е пост-апокалиптично RPG с походови тактически детайли в стила на истинския XCOM. Играта излезе в края на предходната година и се хареса извънредно доста на всички почитатели на жанра.

Mutant Year Zero: Road to Eden е налична за PC, PS4 и Xbox One, а в края на идващия месец излиза и за Nintendo Switch.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР