Фронтменът на U2 Боно разкри, че е бил на косъм

...
Фронтменът на U2 Боно разкри, че е бил на косъм
Коментари Харесай

Боно видял смъртта, но се оказал късметлия

Фронтменът на U2 Боно разкри, че е бил на косъм от гибелта, до момента в който е записвал новия албум на бандата Songs Of Experience.

Въпреки откровението, 57-годишният музикант не влиза в детайлности за прекарването.

Ирландският артист има история с рака през 2000 година, тежък случай с велосипед - пет години по-късно, а през 2010 година влезе в болница за незабавна интервенция на гърба. След това обаче се възвърне и групата направи едно от най-успешните си турнета.

Към днешна дата Боно споделя, че до момента в който записват новия албум, той е усетил гибелта - чувство, което можело да бъде на физическа или на психическа основа.

 Пълното изявление с Боно е в януарското издание на сп. Rolling Stone, на което той е на корицата

Пълното изявление с Боно е в януарското издание на сп. Rolling Stone, на което той е на корицата

Изпълнителят отишъл на доктор, като се оказало, че нещата не са единствено в главата му, а че той има съществени физиологични учредения да се опасява от гибелта.

Боно споделя, че към днешна дата е късметлия, само че съзнателно не разкрива повече елементи, тъй като по този метод си икономисва " сапунения сериал ", който ще се разиграе.

Той шеговито съпоставя събитията в персоналния си живот с " политическият апокалипсис, който се случва в Европа и в Америка ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР