Фронтменът на ирландската група U2 Боно, който днес става на

...
Фронтменът на ирландската група U2 Боно, който днес става на
Коментари Харесай

Боно вижда различно бъдеще за музиката на живо - slava.bg

Фронтменът на ирландската група U2 Боно, който през днешния ден става на 60 години, предвижда друго бъдеще за музиката онлайн на фона на пандемията от новия ковид.

Рокаджията признава, че няма точна визия по какъв начин осъществяванията онлайн ще бъдат наранени от световната здравна рецесия, само че чака първоначално те да се разграничават от досегашните.

Боно не изключва разновидността за спектакли от вида на автокината.
"Мисля, че известно време нещата ще бъдат разнообразни.
Чух полемики за шоута от вида на автокината. Пред стадионите има огромни паркинги, тъй че изискванията са подобаващи за осъществявания онлайн от този вид ", показа в изявление за радиопредаването на Райън Тъбриди по RTE той.

Боно не крие облекчението си, че U2 са съумели да завършат турнето си преди да бъдат въведени ограничаващите ограничения поради пандемията и в този момент с останалите членове на групата се любуват на заслужена отмора.

Рокаджията описа още, че изолацията е засилила желанието му да прекарва повече време със брачната половинка си Али и децата им.

Запитан по какъв начин ще означи 60-ия си празник, Боно дава отговор, че възнамерява дълга разходка на мира със фамилията си.
"Хората са принудени да се отхвърлят от доста по-важни неща от рождените си дни - сватби, погребения.
Помислете за това. Аз съм благодарен за настоящето си състояние. Благодаря на хората, които ми помогнаха да стигна до тук, на групата, на страната ни, която обезпечи на U2 страховит живот, допускащ ни да сме потребни в същото време ", безапелационен е той.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР