Фронтменът на групата Ю Ту Боно изненадващо се появи на

...
Фронтменът на групата Ю Ту Боно изненадващо се появи на
Коментари Харесай

Стивън Спилбърг с награда за цялостно творчество от Берлинале

Фронтменът на групата Ю Ту Боно изненадващо се появи на Международния кино фестивал в Берлин , с цел да връчи особено отличие за повсеместен принос на режисьора Стивън Спилбърг , предадоха ДПА и Ройтерс. 

Певецът показа Спилбърг като " една от най-големите клечки в Холивуд ", до момента в който връчваше почетната премия " Златна мечка " .

Членовете на ирландската рок група участваха на Международния кино фестивал в Берлин за премиерата на документалния филм " Целуни бъдещето "   ( " Kiss The Future " ), в който вземат участие Боно, Едж и Адам Клейтън.

Бандата, която неотдавна разгласи нови концерти в Лас Вегас през 2023 година, направи особено шоу преди прожекцията, а по-късно към тях се причисли и артистът Мат Деймън.

По-късно, до момента в който връчваше премията, Боно сподели на публиката, че Спилбърг " не е от този свят " . " Той в действителност не е звезда, нали? Слава Богу, че е по този начин ", съобщи той, представен от американски издания, участвали на събитието.

" Знаем, че той е една от най-големите клечки в Холивуд, само че имаме възприятието, че мястото му не е там и сме малко облекчени... Тази вечер давате

" Златна мечка " на Стивън Спилбърг по верните аргументи. Но цялостният му принос не е единствено неговата работа. А неговият същински живот, неговото същинско семейство ", добави Боно. 

Сред носителите на почетна " Златна мечка " са Дъстин Хофман, Кърк Дъглъс, Мерил Стрийп. 

Спилбърг, който е на 76 години, е прочут с холивудските блокбастъри като " Извънземното ", " Индиана Джоунс ", " Джурасик парк ", " Челюсти ". 
Най-новият му филм " Семейство Фейбълман " споделя историята за  неговото детството и първата му среща с киното в следвоенна Америка.
Продукцията, в която вземат участие Пол Дейно и Мишел Уилямс, към този момент получи огромно утвърждение от рецензията. Беше отличен на премиите " Златен глобус " през 2023 година

" Семейство Фейбълман " е номиниран за седем награди " Оскар " , в това число и в категорията за най-хубав филм. Церемонията на американската киноакадемия ще бъде през март.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР