Фронтменът на група Iron Maiden Брус Дикинсън вече живее с

...
Фронтменът на група Iron Maiden Брус Дикинсън вече живее с
Коментари Харесай

Разводът може да струва на музиканта Брус Дикинсън цяло състояние

Фронтменът на група Iron Maiden Брус Дикинсън към този момент живее с фитнес инструкторка , която е с 15 години по-млада от него, откакто се раздели дискретно със брачната половинка си Пади предходната година, заяви в. „ Мейл он сънди “.

Брус Дикинсън и Пади бяха дружно съвсем 30 години и имат три огромни деца . Дело за бракоразвод още не е стартирано , само че може да се чака, откакто музикантът се е нанесъл при суперфенката си Леана Долси в Париж. Дори и със съглашение то би понижило доста положението от 90 млн. лири на 61-годишния Брус Дикинсън.

Лондон си е спечелил популярност на международна столица на разводите след серия правосъдни решения в интерес на „ финансово по-слабия брачен партньор “. Британското законодателство не прави разлика сред печелещия прехраната и осигуряващия домакински уют. Освен това взема решение за всеки случай съответно дали брачните контракти са обвързващи.

През 2015 година певческата кариера на Брус Дикинсън беше прекратена, до момента в който се лекуваше от рак на гърлото трета степен. Тогава Пади се грижи за него по време на 9-седмичния курс химиотерапия и 33 сесии лъчетерапия. След шест месеца ракът към този момент е в ремисия. Брус Дикинсън продължава да се изявява с групата , като даже пилотира самолета им " Боинг 757 ". Брус Дикинсън има също авиационна компания.

Леана е групарка и следва Iron Maiden съвсем от 10 години. Изявява се като фитнес инструктор и фешън блогър, въпреки и да има тапия по средновековна история.-->
В автобиографията си от 2017 година Брус Дикинсън написа, че ракът е трансформирал отношението му към живота: „ Животът към този момент е това, което се случва в този момент, всяка минута, всяка секунда, тъкмо в този момент “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР