Фризьорските салони, салоните за красота, магазините за железарски стоки и

...
Фризьорските салони, салоните за красота, магазините за железарски стоки и
Коментари Харесай

Фризьорските салони и железариите отново отварят врати в Швейцария

Фризьорските салони, салоните за хубост, магазините за железарски артикули и строителни материали, както и магазините за култивиран принадлежности, още веднъж отварят порти в Швейцария от през днешния ден, осведоми ДПА. Магазините би трябвало да поддържат добра хигиена и да подсигуряват, че клиентите им ще съблюдават отдалеченост един от различен. Носенето на маска на публични места обаче не е наложително.

Тези ограничения са част от последователно отхлабване на рестрикциите, въведени поради коронавирусната пандемия. Швейцария наложи строгите ограничения като част от национално изключително състояние, въведено на 16 март.

Лекарите и физиотерапевтите също ще могат да отворят практиките си за случаи, които не са незабавни. Болниците пък ще могат да правят планови интервенции, които са били отсрочени поради епидемията от COVID-19. 

Училищата и останалите магазини ще отворят порти след две седмици. Ако броят на хората с коронавирусна зараза не се усили осезаемо, от 8 юни ще могат да отворят порти още университетите, музеите и библиотеките, а също и зоологическите градини. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР