Фризьорски салон в памет на жестоко убитата 18-годишна Андреа от

...
Фризьорски салон в памет на жестоко убитата 18-годишна Андреа от
Коментари Харесай

Братът на убитата красавица Андреа сбъдна най-голямата й меч...

Фризьорски салон в памет на грубо убитата 18-годишна Андреа от Галиче отваря фамилията ѝ във Враца, написа BulNews.

Бащата Асен и братът Румен на погубената хубавица сбъдват нейната най-голяма фантазия година и половина откакто младото момиче бе пребито до гибел в дома си от нахлулия измежду нощ в къщата малолетен ром Аксел.

Румен и Андреа мечтаели да отворят собствен салон за хубост, само че жестокото ликвидиране на момичето поставило завършек на проектите им за общ бизнес.

След гибелта на абитуриентката брат ѝ изпаднал в дълбока меланхолия. Младият мъж нямал да предпочитание да се занимава с каквото и да е било. Минали месеци, до момента в който успее да се вдигне на крайници и да се захване още веднъж с фризьорството в един от най-известните врачански салони. Негов клиент станал и футболистът Валери Божинов, демонстрират фотоси в обществената мрежа.

С насъбрания опит и поддръжката на татко си, неотдавна Румен решила, че пристигнало времето да осъществя общите проекти, които кроили със сестра му. Младият коафьор съумял да осъществя плана, на който ще бъде даден старт в петък във Враца.

На салона ще има табелка с надпис " Андреа-Адриан ". Адриан в действителност е името на сина на коафьора и племенник на убитата абитуриентка, който се ражда към година след нейната гибел.

" Да има фризьорски салон и да работи с брат си беше фантазия на Андреа, изпълнихме я ", споделя почерненият баща на момичето. Той добавя, че прави и фондация на името на щерка си, която скоро ще започва. Идеята е да се споделя юридическа и психическа помощ на потърпевши от тежки закононарушения.

" Ще се боря до края на живота си други хора да не попадат в моята обстановка, тъй като няма по-тежко от загубата на дете. Ще продължа и пред новото държавно управление, в случай че има такова след изборите, да одобри законови промени.

Според тях би трябвало малолетните убийци, направили и други тежки закононарушения около отнемането на човешки живот, да получават по-тежки присъди от планувания в този момент най-много от 12 година затвор.

Такъв план беше импортиран, само че по този начин и за една година депутатите от предишния парламент не го гласоподаваха. Имах обещанието на някогашния министър председател Бойко Борисов и народни представители от ГЕРБ, само че останах измамен ", споделя с оскърбление Асен.

Той е безапелационен, че по-високи санкции биха спрели причинителите на тежки закононарушения и те няма да се измъкват с меки присъди, както в тази ситуация с неговата щерка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР