Фризьори и бръснари от три държави ще влязат в епична

...
Фризьори и бръснари от три държави ще влязат в епична
Коментари Харесай

Фризьори от три страни влизат в епична битка

Фризьори и бръснари от три страни ще влязат в епична борба по време на историческо съревнование, наречено Barber battle. Събитието ще се организира в столичния клуб " Mixtape 5 " на 5 март, от 11 ч. В дисциплините Fast fade и Modern men vision ще се включат най-хубавите представители на сектора от България, Украйна и Северна Македония.

Страстите ще се нажежат в допълнение от наличието на специфичния посетител R1.barber, прецизираха уредниците на проявата от Head Hunters. Световноизвестният бръснар от Украйна за първи път ще е на посещаване в страната ни. Познат е като създател на R1.academy, а също и финалист на One shot battle top 10. Именно R1.barber ще бъде част от съдийската комисия, която ще дефинира спечелилите в обособените конфликти. За задачата двете дисциплини ще имат своите правила.

Времетраенето за подкастряне в категорията Fast fade ще бъде 25 минути, до момента в който при Modern men vision - един час.

За спечелилите в съответните категории, както и за заелите второ и трето място, ще бъдат обезпечени награди. За присъстващите също са планувани изненади. Публиката ще има опцията, с изключение на да следи напрегнатите дуели, да се любува на подбрани сетове с музика и да взе участие в лотария.

Бръсначите са заострени, а характерът на събитието подготвя за доста положително въодушевление и незабравими страсти, настояват идеолозите на надпреварата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР