Фризерът е уникално изобретение, благодарение на което можем да съхраняваме

...
Фризерът е уникално изобретение, благодарение на което можем да съхраняваме
Коментари Харесай

Хитри приложения на формичката за лед, за които не подозирате

Фризерът е неповторимо откритие, с помощта на което можем да съхраняваме хранителни артикули, без да се притеснявате, че нещо ще им се случи. Както евентуално знаете, можете да замразите на практика всичко. Но не желаеме да описваме през днешния ден какво можете да съхранявате във фризера! Със сигурност доста от вас имат форми за лед вкъщи. Обикновено наливаме вода в тях, само че знаете ли, че имат доста по-интересни приложения? 

Ако нямате визия защо друго имате потребност от форми за лед, не забравяйте да разгледате тези оферти:

1. Лимон и мента

Първо нарежете цитрусите на филийки или кубчета и ги сложете във формите. Може да добавите и мента. Налейте водата и я поставете във фризера. Перфектно допълнение към питиета.

2. Билки

Сложете билките във форма за лед и вместо вода използвайте зехтин. Например, когато печете месо или други ястия, просто изваждате едно кубче. Така имате на разположение една прелестна фалшификация, подготвена за потребление.

3. Грозде

Това е най-хубавият трик, в случай че сте познавач на виното и то не е задоволително охладено. Вместо кубчета лед, замразеното грозде ще послужи съвършено в този случай. Виното в чашите в композиция със замразеното грозде ще наподобява феноменално!

4. Доматен сос

Колко пъти сте изхвърляли доматения сос, тъй като нямате с какво да ядете? И всичко, което би трябвало да извършите, е да го добавите към формичките за лед и да го извадите, когато в действителност имате потребност от него.

5. " Гореща " вода

Разбира се, не можете да замразите топлата вода, не става дума за това. Ако желаете кубчетата ви лед да са бистри и транспарантни, би трябвало да излеете преварена и топла вода във формата. След като се охлади изцяло, приберете формичките във фризера.
 Направете си кубчета лед за многократна приложимост! Не се топят и не разреждат напитката! Направете си кубчета лед за многократна приложимост! Не се топят и не разреждат напитката!
Замразяването на кубчета лед във фризера изисква потреблението на шаблон, цялостен с вода. Сега можете да извършите всичко доста по-лесно. Н...

6. Кафе

Оставете кафето да изстине, след което го изсипете във формичките за лед. Извадете го замразено, когато желаете да го пиете и прибавете към млякото. Интересната форма на студено кафе е подготвена!

7. Вино

Ако ви е останало вино, към този момент знаете какво да вършиме. Можете да добавите такива кубчета по-късно да вземем за пример към ядене от картофи или кисело зеле с месо.

8. Кисело мляко
 Защо НИКОГА да не си поръчваме лед в ресторанта Защо НИКОГА да не си поръчваме лед в ресторанта
Много от хората избират най-малко един път в седмицата да вечерят или обядват в ресторант. Освен, че няма да се занимават с подготвяне...

Ако киселото мляко е на път да се скапе, поставете го в контейнерите за лед с цел да удължите живота му и го използвайте постоянно, когато имате потребност от него.

9. Цветя

Замразените цветя в кубчета лед наподобяват просто зашеметяващо! Можете също да замразите ядливи цветя, които ще изненадат доста естети.

10. Мини бисквитки

Поставете мед, сушени плодове и мюсли във формичките за здравословна и вкусна закуска за няколко минути. Комбинацията в действителност е неповторима!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР