Френският уеб-ресурс Cowcotland сподели информация относно цената на видеокартата AMD

...
Френският уеб-ресурс Cowcotland сподели информация относно цената на видеокартата AMD
Коментари Харесай

Графичната карта AMD Radeon RX 7600 ще струва около €349 в Европа

Френският уеб-ресурс Cowcotland показа информация по отношение на цената на видеокартата AMD Radeon RX 7600. За този модел, съгласно източници на задграничните сътрудници, в Европа ще би трябвало да платим към €349. Подчертаваме, че тук се вземат поради всички локални налози. Така наречената целесъобразна цена (MSRP), която се употребява като ориентир за американските магазини, ще бъде по-ниска. Най-вероятно, MSRP за Radeon RX 7600 ще бъде към $300.

Официалните продажби на графичната карта Radeon RX 7600 би трябвало да стартират на 25 май. С други думи, представянето на новия артикул, където AMD ще разкрие подробни спецификации и целесъобразната цена, ще се организира през идващите две седмици. Същото важи и за стартирането на първите самостоятелни ревюта на устройството.

В сърцето на Radeon RX 7600 е графичният процесор AMD Navi 33, тестван преди този момент на мобилните 3D-ускорители. В арсенала на графичната карта има 32 блока Compute Units (или 2048 поточни процесора), 32 MB Infinity Cache, 128-битова шина на паметта и 8 GB GDDR6 буфер. В ролята на интерфейс за връзка се употребяват осем линии PCI-E 4.0. Моделите от AIB сътрудниците на AMD ще имат 8-пинов конектор за в допълнение зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР