Френският телекомуникационен оператор Оранж“ (Orange) - бившият Франс телеком“ (France

...
Френският телекомуникационен оператор Оранж“ (Orange) - бившият Франс телеком“ (France
Коментари Харесай

Франция слага край на стационарните телефони

Френският телекомуникационен оператор „ Оранж “ (Orange) - някогашният „ Франс телеком “ (France Telecom) - ще престане да предлага абонаменти за стационарни телефони от 15 ноември 2018 година, 139 години след основаването на първата телефонна мрежа в Париж, оповестява в електронното си издание в. " Паризиен ". Така след няколко години ще бъде нужна специфична кутия, с цел да могат да се вършат позвънявания от фикс телефон - домакински или в фирмите.


Прекъсването на комутаторната телефонна мрежа обаче няма да се извърши внезапно през есента, а ще се прави последователно, в разстояние на няколко години. Първият стадий планува след три месеца новите клиенти на „ Оранж “ или тези, които сменят адреса си, към този момент да не могат да употребяват класическа закрепена телефонна линия, като ще им бъде препоръчана услуга с " бокс " (кутия). Едва през 2023 година операторът ще стартира последователно да прекъсва телефонна мрежа в обособени общини.
" Ще има улеснени процедури за възрастните хора ", увери пресслужбата на „ Оранж “.
С повсеместната поява на смарт телефоните, французите все по-масово се отхвърлят от стационарните телефони. От 2012 година до през днешния ден използването им е намаляла на половина.

Компаниите също ще би трябвало да извърнат страницата на стационарните телефони и факсовете.

В момента 70% от тях употребяват такива. Така че вложенията за експертите ще бъдат основни, а може да настъпи и дефицит на ново съоръжение, в случай че всички по едно и също време стартират да минават към новата система. Предимство ще имат огромните компании, които поръчват по-големи съоръжения, за сметка на дребните и междинни предприятия (МСП).
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР