Френският шампион Пари Сен Жермен следи развитието с полузащитника на

...
Френският шампион Пари Сен Жермен следи развитието с полузащитника на
Коментари Харесай

ПСЖ кръжи около звезда на Нюкасъл

Френският първенец Пари Сен Жермен следи развиването с полузащитника на Нюкасъл Юнайтед Бруно Гимараеш на фона на финансовите проблеми на североизточния британски клуб, написа talk SPORT. Нюкасъл изпитва затруднения в проектите за селекция, тъй че обмислят да продадат някои от своите съществени играчи, с цел да компенсират това, което е належащо за подсилване на тима.

Бразилецът има откупна уговорка от 100 милиона паунда, само че „ свраките “ към момента не са получили публично предложение от нито един клуб. Гимараеш не е единственият футболист, който може да си тръгне от „ Сейнт Джеймсис Парк “, защото в Нюкасъл се нуждаят от финансовата независимост, с цел да вземат една от главните си цели - Калвин Филипс от Манчестър Сити, който е мечтан още от лондонските Кристъл Палас и Фулъм. Ювентус, който се счита, че има интерес към някогашния капитан на Ливърпул Джордан Хендерсън, към този момент се е отдръпна от борбата за британския национал.

Главният изпълнителен шеф на Нюкасъл - Дарън Ийлс, към този момент насочи предизвестие към последователите на клуба предходната седмица, като призна, че част от звездите на тима могат да бъдат продавани в опит да се спазят разпоредбите на Висшата лига.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР