Френският шампион Пари Сен Жермен ще се насочи към защитника

...
Френският шампион Пари Сен Жермен ще се насочи към защитника
Коментари Харесай

ПСЖ ще подсилва защитата си с испански национал

Френският първенец Пари Сен Жермен ще се насочи към бранителя на Виляреал Пау Торес през лятото, година, откакто мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, убеди управлението на клуба да не подписва с испанския национал.

„ Червените дяволи “ бяха дефинира звездата на „ жълтата подводница “ като своя съществена цел за отбраната предишното лято, като се твърди, че договорката е била контрактувана с представителите на бранителя. Тен Хаг обаче спря договорката, като е настоял Юнайтед да првлече универсалния бранител Лисандро Мартинез от Аякс. Впоследствие аржентинският национал се утвърди като любим на почитателите на „ Олд Трафорд “, като образува положително партньорство с Рафаел Варан.

Сега L’Equipe твърди, че  звездата на ПСЖ - Килиан Мбапе, ще има съществена роля в летните трансферни проекти на първенците. Отпадането на клуба от Шампионската лига в средата на седмицата беше петият път в границите на седем сезона, в който те биват отстранени още на осминафиналите.

Торес се счита за част от техния план за възобновяване, като Милан Шкриниар също ще премине на „ Парк де Пренс “ от Интер като свободен сътрудник. Бъдещето на Серхио Рамос в клуба наподобява нестабилно, откакто договорът на ветерана изтича в края на сезона. Заплатите на клуба са голям проблем и те би трябвало фрапантно да понижат разноските си преди идващия сезон. Това докара до въпроси по отношение на бъдещето на испанеца, дружно с това на Лионел Меси, който също има договор до края на месец юни, и на Неймар, който ще пропусне остатъка от акцията заради травма.

Спортният шеф - Луис Кампос, който играе голяма роля в трансферната тактика на ПСЖ, се счита, че е огромен обожател на Торес. Той прави оценка способността му да играе с топката и отвън защитната линия и да стартира офанзиви от дълбочина. Кампос има близки връзки с Мбапе, откакто двамата работеха дружно в Монако по-рано в кариерата на нападателя и се твърди, че двамата ще бъдат мощно ангажирани с развиването на отбора в спортно отношение. Влиянието на Мбапе в клуба набъбна след подновяването на контракта му предходната година.

Paris Saint-Germain are targeting a summer move for Villarreal defender Pau Torres, a year after Erik ten Hag persuaded Manchester United not to sign the Spain international
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР