Френският шампион Пари Сен Жермен се интересува от полузащитника на

...
Френският шампион Пари Сен Жермен се интересува от полузащитника на
Коментари Харесай

ПСЖ е готов да реагира при трансфер на Верати

Френският първенец Пари Сен Жермен се интересува от полузащитника на Борусия Мьонхенгладбах Ману Коне. Младежкият национал на „ петлите “ се счита за евентуален заместител на Марко Верати, написа Le Parisien.

Очакванията са, че италианският деец ще напусне ПСЖ това лято. Той е бил осведомен от треньора Луис Енрике и спортния шеф Луис Кампос, че не попада в техните проекти. Смята се, че интерес към него има от страна на клубове от Саудитска Арабия.

На „ Парк де Пренс “ към този момент преглеждат разнообразни варианти за заместител на Верати, а 22-годишният Коне попада в късия лист на парижани, като даже неотдавна са се провели диалози сред съответните страни. Младежкият национал на Франция е подготвен да напусне Борусия Мьонхенгладбах това лято, като по-рано бе свързван и с британските Ливърпул и Нюкасъл Юнайтед.

Въпреки интереса на ПСЖ, към момента не е реализиран съответен прогрес. Кампос обаче харесва качествата на полузащитника. Ибрахим Сангаре от ПСВ Айндховен също попада в листата на ПСЖ.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР