Френският президент изпитва огромно уважение към Лионел Меси, чийто отбор

...
Френският президент изпитва огромно уважение към Лионел Меси, чийто отбор
Коментари Харесай

Макрон заяви, че предпочита Меси, когато играе в ПСЖ


Френският президент изпитва голямо почитание към Лионел Меси, чийто тим Аржентина ще се изправи против Франция на финала на Световното състезание по футбол в Катар в неделя, съобщи ДПА.

Меси желае най-сетне да завоюва трофея за първи път, само че носителят на купата Франция ще се опита да го спре. Във френския тим играе Килиан Мбапе, който е съотборник на Меси във френския първенец Пари Сен Жермен.

" Той е страховит състезател, когато играе в Париж, само че избирам да е в Париж, а не в националния тим ", съобщи Макрон във връзка с Меси в свое изявление на срещата на високо ниво на Европейски Съюз в Брюксел. Той добави, че изпитва голямо почитание " към чудесния " тим на Аржентина, само че остава оптимистично надъхан, че Франция ще завоюва трофея, тъй като тимът е добре квалифициран и разполага с чудесна композиция от млади и опитни играчи. " Мисля, че сме любимците ", сподели Макрон.

Френският президент през вчерашния ден беше в Ал Кор, където Франция си обезпечи място на финала с победа с 2-0 над Мароко. Той сподели, че отново ще бъде в Катар за финала на стадион " Лусаил ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР