Френският президент Еманюел Макрон заяви, че страната му е готова

...
Френският президент Еманюел Макрон заяви, че страната му е готова
Коментари Харесай

Макрон: Ако Русия спечели войната си срещу Украйна, авторитетът на Европа ще бъде сведен до нула

Френският президент Еманюел Макрон съобщи, че страната му е подготвена да подсигурява, че Русия няма да завоюва войната в Украйна, като предизвести съдружниците си да не постановат ограничавания на помощта.

" Ако обстановката се утежни, ние сме подготвени да подсигуряваме, че Русия в никакъв случай няма да завоюва тази война ", съобщи Макрон по френската телевизия и предизвести, че всеки, който се застъпва за " ограничавания " на помощта за Украйна, " избира проваляне ".

" Ако Русия завоюва тази война, доверието в Европа ще бъде сведено до нула ", съобщи Макрон в изявление за френските телевизионни оператори TF1 и France Television.

Той съобщи, че след съветската инвазия през февруари 2022 година в речника ни има " прекалено много ограничавания ".

" Преди две години казахме, че в никакъв случай няма да изпратим танкове. Ние го направихме. Преди две години казахме, че в никакъв случай няма да изпратим ракети със междинен обхват на деяние. Ние го направихме ", сподели той.

" Тези, които споделят " да не поддържаме Украйна ", не вършат избор за мир, те вършат избор за проваляне ", добави той.

За Франция " всички благоприятни условия " са на масата в поддръжката ѝ за Украйна, сподели Макрон.

" Ако обстановката се утежни, ние ще бъдем подготвени да предотвратим съветска победа ", само че също по този начин съобщи, че страната му " в никакъв случай няма да премине в нахлуване " във войната.

" Никога няма да поемем самодейността ", сподели той.

Тази седмица френският министър-председател Габриел Атъл предизвести, че успеха на съветския президент Владимир Путин ще бъде " злополука " за покупателната дарба на френските семейства, тъй като цените на храните и силата ще се покачат.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР