Френският президент Еманюел Макрон смята, че най-лошото тепърва предстои, каза

...
Френският президент Еманюел Макрон смята, че най-лошото тепърва предстои, каза
Коментари Харесай

Макрон след разговора с Путин: Най-лошото тепърва предстои

Френският президент Еманюел Макрон счита, че " най-лошото занапред следва ", сподели Елисейският замък след негов телефонен диалог през днешния ден с съветския му сътрудник Владимир Путин, съобщи Франс прес.

Путин е изразил " своята доста мощна решителност " да продължи офанзивата на Русия в Украйна, написа в официалното съобщение на френското президентство. Според Елисейския замък задачата на съветския президент е " да поеме контрола " върху цялата прилежаща страна.

Третият телефонен диалог сред Макрон и Путин от началото на съветската инвазия в Украйна преди седмица е траял час и половина. Той се е състоял по самодейност на съветския президент, означи Елисейския замък.

Путин уверил Макрон, че военната интервенция на Русия в Украйна се развива " по проект ". Тя ще се ускори, в случай че украинците не одобряват съветските условия, предизвестил в това време той.

" Очакванията на президента Макрон са, че най-лошото занапред следва, поради това, което му сподели президентът Путин ", съобщи в умозаключение Елисейският замък.

" Ситуацията на терен несъмнено е доста неподходяща ", разяснява след телефонния диалог френският министър председател Жан Кастекс. Той означи, че Путин " безспорно... не отстъпва от позициите си, от своята решителност да демилитаризира Украйна, да (я принуди) да се съобщи, а това, несъмнено, е недопустимо ".

Срещу Русия " е нужна доста огромна неотстъпчивост за правилата и глобите " и по едно и също време с това да се стремим към " мир посредством разговор ", заключи френският министър председател.

Путин уведомил Макрон, че Русия ще продължи " без взаимни отстъпки " офанзивата си против " националистическите групи " в Украйна, заяви след телефонния диалог Кремъл, представен от Франс прес. От пресслужбата на съветското президентство нарекоха диалога " прям ".

Русия реализира задачите си в Украйна, отчел Путин, представен от ТАСС. Той предизвестил, че в случай че Киев бави договарянията, Москва ще му сложи нови претенции.

Като съществени задания на съветската " специфична интервенция " Путин показал " демилитаризацията " и " неутралния статут " на Украйна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР