Френският президент Еманюел Макрон се е свързал с Бойко Борисов,

...
Френският президент Еманюел Макрон се е свързал с Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Макрон звъннал на Борисов да го увери, че ”не е критикувал български граждани”

Френският президент Еманюел Макрон се е свързал с Бойко Борисов, с цел да го увери, че ”никога не е подлагал на критика българските жители, служащи или институции”. Това написа в профила си във Facebook българският министър председател, откакто френският държавен глава сподели в изявление, че избира легалните мигранти от Гвинея и Кот д'Ивоар пред незаконните украински или български банди.

" Френският президент Еманюел Макрон се свърза с мен, с цел да ме увери, че изтеклата информация за изречени от него думи в изявление, не дават отговор на истината ".

" Президентът Макрон препотвърди поддръжката си към България. Като министър председател на България няма да разреша никой да наскърбява нашия народ и се надявам да не се стига до такива обстановки отсега нататък ", написа Бойко Борисов.

От известието на Борисов не излиза наяве дали Макрон се отхвърля от думите си за бандите и дали твърди, че той не е казвал сходно нещо.

Президентът на Франция сподели в изявление за крайнодясното списание ”Вальор актюел “, че ще хвърли цялата си сила против основаването на паралелни общества и против незаконната миграция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР