Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Макрон: Приветствам отличната координация със САЩ и Великобритания

Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила се е чул по телефона през днешния ден с американския си сътрудник Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила и с английския министър председател Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила, съобщи Франс прес, като се базира на официално съобщение на Елисейския замък.

Макрон "приветства отличната съгласуваност " със Съединените щати и Англия, които дружно с Франция нанесоха през миналата нощ удари по цели в Сирия в отговор на хипотетичната химическа офанзива преди седмица.

"Сега (Съветът за сигурност на ООН) би трябвало да вземе още веднъж самодейността (за Сирия) в политически, химически и филантропичен проект ", прикани той.

По-рано френският непрекъснат представител в Организация на обединените нации Франсоа Дьолатр заяви, че страната му скоро ще внесе дружно с американските и английските си сътрудници план за резолюция на Съвета за сигурност за излизане от "сирийската задънена улица ". Според френски дипломатически източник текстът планува основаване на механизъм за следствие на химически офанзиви, благоприятстване на безграничен филантропичен достъп и придаване на нова динамичност на мирния развой в Женева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР