Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Световните реакции след атаката в Мюнстер

Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила изрази вТуитър своите съболезнования към Германия по отношение на нещастието в Мюнстер през вчерашния ден, съобщи Франс прес.

"Всички мои мисли са за жертвите от офанзивата в Мюнстер. Франция споделя страданието на Германия ", написа той.

Съболезнования сервира и президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила. В депеша до немския президент Франк-Валтер Щайнмайер съветският държавен глава го моли да съобщи думи на откровено състрадание към роднините и околните на починалите и пожелания за скорошно излекуване на всички потърпевши, съоби пресслужбата на Кремъл, представена от ТАСС.

"Скърбим дружно с Мюнстер. Моите мисли са с жертвите и техните близки. Огромна признателност към всички, които им оказват помощ в този сложен миг. Желая сили на тях, и несъмнено, на потърпевшите ", съобщи ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила на уеб страницата на Европейска комисия. Своето състрадание изрази в Туитър и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Припомняме, че и немският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила съобщи, че е надълбоко потресена от ужасните събития в Мюнстер. Ще бъде направено всичко за изясняването на случая и за поддръжка на потърпевшите и техните близки, написа тя в Туитър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР