Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Макрон: Франция ще се справи с коронавируса като се държи отговорно

Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на съобщи през днешния ден, че държавното управление не е имало различен избор, с изключение на да наложи по-строги ограничения за справяне с ковид. Франция обаче по думите му ще преодолее тази рецесия, в случай че работи отговорно, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

"Аз съм гарантът за здравето на нашите жители и за демократичния живот в нашата страна ", сподели Макрон в отбрана на решението си да разреши производство през днешния ден на локални избори. "Ще превъзмогнем тази рецесия, като бъдем виновни всички дружно и един към различен ", сподели той, откакто пусна своята бюлетина в Северна Франция.

Макрон добави, че решението да бъдат затворени магазините и заведенията за хранене, е било належащо, тъй като прекомерно доста хора не са се отнасяли задоволително съществено към препоръките по какъв начин да се защищават от ковид.

Към обяд изборната интензивност на локалните избори е била 18,38 %, заяви ТАСС, базирайки се на данни на вътрешното министерство. Активността към този момент не е доста по-ниска от предходните избори през 2014 година, когато към обяд тя е била към 23 на 100. Най-висока е към този момент интензивността в департамент Горна Корсика, където до обяд са дали своят вот 34,5 % от гласоподавателите, а най-ниска е била в Париж и околните градове - 12,6 на 100.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР