Френският национален отбор вече се класира за 1/8-финалите на Световното

...
Френският национален отбор вече се класира за 1/8-финалите на Световното
Коментари Харесай

Изненада: Бензема все още може да играе в Катар

Френският народен тим към този момент се класира за 1/8-финалите на Световното състезание след две победи в двата мача против Австралия и Дания. Това пристигна на фона на редицата контузени играчи в състава - Кристофър Нкунку, Преснел Кимпембе, Н’Голо Канте, Пол Погба и най-много Карим Бензема.

Нападателят получи травма единствено ден преди началото на шампионата и трябваше да се върне в Мадрид за възобновяване си. Интересното е, че селекционерът Дидие Дешан отхвърли да повика заместител на ветерана.

Сега „ RMC Sport “ твърди, че Бензема към момента може да се завърне в Катар и да играе на Мондиала, в случай че се възвърне в точния момент. Французинът към този момент стартира да тренира и се допуска, че той може да се завърне към занимания на своя клуб Реал Мадрид предварително.

Тъй като Дешан не извика заместител на Бензема, той към момента е част от френския народен тим и е посочен в листата за груповата фаза. Окончателното решение за отзоваването му обаче ще бъде взето от Дешан и Френската футболна федерация.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР