Френският национален отбор се прибра в Париж след драматичната загуба

...
Френският национален отбор се прибра в Париж след драматичната загуба
Коментари Харесай

50 000 посрещнаха петлите, Бензема каза Край

Френският народен тим се прибра в Париж след трагичната загуба от Аржентина във финала на Мондиал 2022. " Петлите " не съумяха да защитят купата си от предходното състезание, само че 50 000 почитатели им устроиха шампионско посрещане, без значение от ниските температури.
Самолетът с френската делегация кацна на летище " Роаси - Шарл дьо Гол " малко преди 21 ч. По същото време на площад " Конкорд " към този момент се бяха събрали хиляди почитатели, които желаеха да поздравят тима на Дидие Дешан. Играчите незабавно се качиха на специфичен рейс, час по-късно дойдоха в центъра на Париж и приветстваха посрещачите от балкона на 5-звездния хотел " Крийон ".
Носителят на " Златната топка " за тази година Карим Бензема разгласи, че поставя завършек на кариерата си в националния тим. Навръх 35-ия си рожден ден нападателят на Реал М анонсира в обществените мрежи малко известие, че това е краят на неговата история с националите.
Бензема се завърна в отбора преди Евро 2020, 4 години откакто бе отхвърлен поради абсурда с изнудването на своя съотборник Матийо Валбуена. Нападателят бе включен в състава на Дидие Дешан за Мондиал 2022, само че се контузи директно преди началото на шампионата в Катар. Когато се възвърне, селекционерът не пожела да го върне. Бензема отхвърли и поканата на президента Еманюел Макрон да бъде с него на финала. Той има 37 гола в 97 мача за " петлите ".
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР