Френският ИИ-стартъп Kyutai представи гласовия асистент Moshi, който превъзхожда ChatGPT

...
Френският ИИ-стартъп Kyutai представи гласовия асистент Moshi, който превъзхожда ChatGPT
Коментари Харесай

Kyutai представи гласовия асистент Moshi, който превъзхожда ChatGPT

Френският ИИ-стартъп Kyutai показа гласовия помощник Moshi, който превъзхожда ChatGPT по своите благоприятни условия. AI е кадърен да обработва поръчките и да дава отговор на тях без закъснение във времето. 

Moshi може да поддържа връзка, употребявайки 70 разнообразни страсти и акценти.

„ Той мисли по същия метод, по който приказва. Вярваме, че Moshi има огромен капацитет да промени метода, по който споделяме със и посредством машините “ — сподели изпълнителният шеф на организацията Патрик Перес.

Разработчиците дават обещание да създадат кода на плана обществено наличен, а също и да подобрят асистента, с цел да може да се започва на елементарни ноутбук.

Вече можете да изпробвате демо-версията от този линк. Засега за потребителите са налични сесии с дълготрайност не повече от пет минути.

През май OpenAI показа новия езиков модел GPT-4o, който може да разпознава и генерира аудио. Той е в положение да реагира на аудиовход единствено за 232 милисекунди, а приблизително 320 милисекунди комуникира с глас „ като човек “, променяйки интонациите и запомняйки всички диалози с потребителя.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР