Френският гранд се завръща към ангажиментите в Лига 1 след

...
Френският гранд се завръща към ангажиментите в Лига 1 след
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ПСЖ - Брест 0:0, изумителен Донарума с извънземно спасяване

Френският гранд се завръща към уговорките в Лига 1 след равенството през предходната седмица в дербито против Олимпик Лион. Парижани посрещат вкъщи Брест и макар че има стабилен задатък в шампионата, надали почитателите ще се зарадват на втори следващ дуел без триумф.
На " Парк де Пренс " идва Брест, който е без триумф в три следващи мача от шампионата. Двубоят ще стартира в 22:00 часа българско време и ще можете да го следите .
СЪСТАВИ
ПСЖ: Донарума, Мендеш, Кимпембе, Маркиньос, Керер, Верати, Ерера, Вайналдум, Ди Мария, Мбапе, Икарди
Брест:
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Първото изцяло чисто състояние за гол се откри през гостите. Грешка на Кимпембе и състезател на гостите се оказа на пеналтерията с топка пред себе си и с задоволително време, с цел да нанесе голов удар. Донарума се отличи с извънземно избавяне, с цел да резервира равенството, само че като че ли и играчът на гостите трябваше да се оправи по-категорично и да не му остави шансове от тази обстановка.

За огромно страдание на почитателите на ПСЖ, както и на всички в клуба, атомното трио на парижани - Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе, още веднъж няма да се събере дружно на терена. Тримата не са играли по едно и също време към този момент няколко месеца.
За днешния дуел единствено един от тях ще е на линия. Става въпрос за французина Мбапе. Неймар към момента се възвръща от своята травма, до момента в който Меси не е подготвен за игра, откакто неотдавна изкара ковид и не е в кондиция.
ПСЖ има единствено една победа в последните си пет мача в Лига 1 - останалите са равенства. Въпреки това задатъкът на парижани пред втория Ница е 8 точки, а също така футболистите на Маурисио Почетино са с мач по-малко.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР