Френският гранд посреща тази вечер тима на Брюж в последен

...
Френският гранд посреща тази вечер тима на Брюж в последен
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ПСЖ 3:0 Брюж, Меси и Мбапе се забавляват!

Френският гранд посреща довечера отбора на Брюж в финален мач от груповата фаза на . Двубоят на " Парк де Пренс " е с начален час 19.45 българско време и ще можете да го наблюдавате
Стартови сформира:
ПСЖ : Донарума, Хакими, Маркиньос, Диало, Мендеш, Вайналдум, Верати, Гей, Меси, Мбапе, Ди Мария
Брюж : Миньоле, Хендри, Нсоки, Рика, Мата, Ванакен, Баланта, Ритс, Сандра, Ланг, Де Кетеларе


ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
След минута игра Пари Сен Жермен към този момент бе напред в резултата. След удар към вратата на Брюж Симон Миньоле не съумя да хване топката и я боксира към Килиан Мбапе. Френският нападател нанесе акуратен удар, с който откри далечния ъгъл и вкара - 1:0!
В седмата минута ПСЖ стигна до втори гол, а попадението бе още веднъж дело на Килиан Мбапе. Този път превъзходен пас на Анхел ди Мария разсече защитата на Брюж, а за Килиан Мбапе остана да засече топката в мрежата на Миньоле - 2:0!
В 38-ата минута и Лионел Меси се разписа за ПСЖ. Килиан Мбапе обаче още веднъж бе забъркан при попадението, като точно той даде асистенцията. След бърза контраофанзива французинът видя непокрития Меси, който овладя, стигна до границата на пеналтерията и с удар в далечния ъгъл се разписа - 3:0!


ПРЕДИ СРЕЩАТА:
Пари Сен Жермен е сигурен участник в елиминациите на Шампионска лига, откакто се класира още след четвъртия кръг. Парижани претърпяха загуба от Манчестър Сити в предния мач и в този момент ще желаят да издигнат самочувствието си с победа над Брюж преди 1/8-финалните дуели в конкуренцията.
За Брюж обаче този мач не е без значение. Белгийският отбор е с еднакъв брой точки с третия Лайпциг, който е с по-добра голова разлика. Третото място носи присъединяване в елиминациите на втория по величина европейски клубен шампионат - Лига Европа. За днешния мач ПСЖ няма да може да разчита на Неймар, Серхио Рамос и Юлиан Дракслер, само че Лионел Меси и Килиан Мбапе са на линия.


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР