Френският гард Тони Паркър ще премине в отбора на Шарлът

...
Френският гард Тони Паркър ще премине в отбора на Шарлът
Коментари Харесай

Краят на ерата Тони Паркър в Сан Антонио

Френският гард Тони Паркър ще премине в тима на Шарлът Хорнетс, откакто се съгласи да подпише двугодишен контракт на обща стойност 10 милиона $. 36-годишният Паркър взе изненадващото решение след цели 17 сезона с екипа на Сан Антонио, в които се трансформира в водач на клуба по асистенции в историята и вторият състезател с най-вече мачове за " шпорите " след Тим Дънкан.
Tony Parker did it all in his 17 seasons with the Spurs. pic.twitter.com/Z8f7zTIOK9
— SportsCenter (@SportsCenter) July 7, 2018
" Решението бе мъчно и доста прочувствено за мен, само че би трябвало да продължа ", съобщи Паркър пред ЕСПН. В Шарлът Паркър ще се събере с близкия си другар и съотечественик Никола Батум. Раздялата с Паркър, за която управлението на Сан Антонио и старши треньорът Грег Попович не са знаели до последния миг, не бе единственият удар за вечерта.
Tony Parker opens up about his decision to leave San Antonio. pic.twitter.com/OkqJE1XOW1
— ESPN (@espn) July 7, 2018
Крилото Кайл Андерсон се съгласи да подпише контракт с тима на Мемфис Гризлис, като контрактът е за 4 години и на обща стойност 37,2 милиона $. 24-годишният Андерсон е стеснен свободен сътрудник, което ще рече, че Сан Антонио има 48 часа, в които да даде на играча същата оферта, каквато му даде и Мемфис. Ако " шпорите " не извадят сумата в границите на идващите два дни, прекосяването на Андерсон в Мемфис ще бъде финализирано.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР