Френският футболен агент Ксавие льо Троке се възползва от факта,

...
Френският футболен агент Ксавие льо Троке се възползва от факта,
Коментари Харесай

Френски агент дебне млади български играчи по време на Sesame Купа на България

Френският футболен сътрудник Ксавие льо Троке се възползва от обстоятелството, че в България към момента се играят публични мачове и дойде, с цел да следи борбите за Купата на България.

Мениджърът работи за тимовете от района Бретан, главно за Брест и Гинган. Той е пристигнал особено за трима млади български гении, а програмата на осминафиналите му предложи съвършена опция да ги види в границите на два дни, заяви непосредствен до футболния управител.

Най-напред той беше на стадион " Тича ", където през вчерашния ден изгледа срещата сред Черно море (Варна) и Локомотив (Пловдив), извоювана от домакините с 3:1. Там неговата задача беше да следи Николай Златев от Черно море и снажният централен нападател на Локомотив (Пловдив) Преслав Боруков.

Днес в Разград Лудогорец в профил Левски след триумф с 2:1, а неговата задача е била да следи играта на вратаря на " сините " Пламен Андреев. Андреев направи съществено усещане по време на европейските квалификации за юноши до 19 години и по-специално на мача България – Турция (1:1). След този мач стражът на Левски влезе в полезрението на много клубове от Европа.

И тримата футболисти се следят за повторно тази есен от въпросния управител, след което ще последва и отчет за качествата и капацитета им.

От набелязаните от французина футболисти минимум игра Преслав Боруков, който обаче още с влизането си съумя да завоюва единоборство в офанзива и с глава затрудни оптимално вратаря на Черно море Иван Дюлгеров. Едва навършилият 18 години флангови футболист на " моряците " пък прави доста мощна есен, а от управлението на клуба са осведомени за вероятния интерес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР