Френският Дижон не е единственият западноевропейски клуб, който иска да

...
Френският Дижон не е единственият западноевропейски клуб, който иска да
Коментари Харесай

ЦСКА иска колосална сума за Али Соу

Френският Дижон не е единственият западноевропейски клуб, който желае да притегли голмайстора на ЦСКА - Али Соу. Изданието " Екип " разкрива, че от гамбийския нападател се интересува и испанския Алмерия.

Авторитетното издание загатва и сумата, против която " алените " биха се разделили със звездата си, а тя е повече от сериозна - 5 млн. евро.

Дижон стартира сезона в Лига 1 по призрачен метод. Тимът записа 4 поредни загуби и вкара единствено 1 гол. Това принуждава управлението да търси попълнения в предни позиции и една от вариантите е Али Соу. Не е ясно обаче дали французите ще могат да извадят желаните от ЦСКА пари.
Алмерия сигурно има опция да си разреши африканеца, тъй като наскоро продаде Дарвин Нунес на Бенфика за 24 млн. евро. Отборът обаче не съумя да завоюва промоция за Ла Лига, губейки финалния плеойф против Гранада.

Али Соу се намира в отлична форма от началото на сезона. Въпреки че постоянно прави пропуски от чисти позиции, нападателят бележи постоянно. Той се разписа във всеки от мачовете на ЦСКА в Лига Европа досега, а също така има и две попадения в шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР