Френският актьор Жерар Депардийо се сдоби с полицейски акт, след

...
Френският актьор Жерар Депардийо се сдоби с полицейски акт, след
Коментари Харесай

Писаха акт на пияния Жерар Депардийо - slava.bg

Френският артист Жерар Депардийо се снабди с полицейски акт, откакто бе заловен да кара скутер в нетрезво положение в Париж, заяви списание Point.

Според изданието звездата е карал скутер в един от централните квартали на френската столица и е нарушил разпоредбите за придвижване.

Полицията съобщи пред списанието, че артистът е карал отвън граничната линия и е минал на червен светофар. Полицаите решили да го отведат в комисариата, тъй като им изглеждал пийнал.

Служителите на реда го тествали за алкохол и резултата посочил превишение на границата от 0,25 мг на литър издишан въздух. Когато мъжът свалил шлема си, чиновниците на реда разбрали, че пред тях стои Депардийо.

Актьорът признал на полицията, че е изпил няколко бири, преди да тръгне.

След отчета пред началниците, на място идва дежурен офицер, а по-късно се обажда висшестоящ с разпореждане да “не се сформира акт на господин Депардийо”. Следвайки напътствията, служителите на реда анулирали акта.

В комисариата обаче направили втори тест за алкохол, който дал резултат от 0,40 мг на литър издишан въздух. В последна сметка му е формиран акт.

Полицията задържала скутера на Депардийо, а той бил отведен от другари.

Припомняме, че не за първи път известният артист застава зад кормилото пиян- През 2013 година френски съд го осъди на санкция от 4 хиляди евро за шофиране в нетрезво положение и го лиши от правото да ръководи МПС за шест месеца.

Източник: Monitor

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР