Френските военни неизбежно ще станат мишена на руските въоръжени сили,

...
Френските военни неизбежно ще станат мишена на руските въоръжени сили,
Коментари Харесай

Захарова: Французите ще станат мишена на руските сили, ако се появят в зоната на конфликта. Париж има доказателства за това

Френските военни неизбежно ще станат цел на съветските въоръжени сили, в случай че се появят в зоната на спора в Украйна, съобщи на брифинг представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, съобщи ТАСС.

„ Ако французите се появят в зоната на спора (в Украйна – бел. ТАСС), те неизбежно ще станат цели за съветските въоръжени сили, коства ми се, че Париж към този момент има доказателства за това “, сподели тя.

Според Мария Захарова войнствеността на френския президент Еманюел Макрон „ провокира отменяне освен измежду доста съдружници в Европейския съюз и НАТО “, само че и, най-важното, измежду „ голямото болшинство от френските жители “. „ Първо, съгласно мен те самите станаха жертви на същата тази стратегическа несигурност на Макрон, те самите не могат да схванат какво споделя той. Но в това време схващат, че цялата тази изразителност е доста рискова, нападателна и нейни заложници, а в този момент директни жертви стават френски жители “, акцентира Захарова.

" Изобщо не сме сюрпризирани от манипулирането на формален Париж на вековния мит за сигурната съветска опасност за Франция и цяла Европа, нито от желанието да оправдае многомилиардните разноски за хибридната война сред Запада и Русия в Украйна “, сподели формалният представител на съветското дипломатическо ведомство. 

По-рано Макрон сподели в изявление за английското списание The Economist, че въпросът за изпращането на войски в Украйна би трябвало да бъде прегледан, в случай че Киев изиска и „ в случай че съветските сили пробият фронтовата линия “.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР