Френските власти ще преместят церемонията по откриването на Олимпийските игри

...
Френските власти ще преместят церемонията по откриването на Олимпийските игри
Коментари Харесай

Спортният министър на Франция Амели Удеа-Кастера: Стад дьо Франс може да приеме откриването на Олимпийските игри

Френските управляващи ще реалокират церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж на " Стад дьо Франс ", единствено в случай че има директна опасност за сигурността. Това съобщи спортният министър на Франция Амели Удеа-Кастера пред радио Франсинфо.

Плановете на уредниците на Игрите са вместо обичайна гала на стадион, в този момент да има церемониал на нациите по река Сена.

Според Удеа-Кастера все още няма опасност за сигурността на спортистите и феновете, само че управляващите се готвят за всевъзможни сюжети за откриването на 26 юли. За това приказва и решението на управляващите да покачат до оптимално равнище паниката за сигурност през тази година.

" Ако има възможност да се случи злополука, тогава церемонията няма да се отдалечи по никакъв метод от общоприетия протокол ", съобщи тя.

Френският президент Еманюел Макрон също има вяра, че парадът със 160 лодки, които да преминат шест километра по дължината на Сена ще бъде огромен триумф, защото на него ще могат да участват стотици хиляди хора в Париж. Все отново е допустимо и управляващите в Париж да прибегнат до проект " В ", който ще включва гала на площад Трокадеро против Айфеловата кула, който ще резервира " артистичния темперамент на събитието ", уточни Удеа-Кастера. Чак проект " С " е осъществяване на откриването на " Стад дьо Франс ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР