Френските власти са увеличили мерките за сигурност в столицата Париж

...
Френските власти са увеличили мерките за сигурност в столицата Париж
Коментари Харесай

Полицаи с водни оръдия и БТР-и завардиха Париж заради жълтите жилетки

Френските управляващи са нараснали ограниченията за сигурност в столицата Париж и на входовете ѝ по отношение на митингите на " жълтите жилетки ", планувани за събота.
В града са основани няколко охранителни периметъра, а по централните улици патрулират полицейски елементи, оповестява ТАСС.
На Триумфалната арка има два бронетранспортьора, водни оръдия и към 60 полицейски коли. На основната улица на Париж - Шанз-Елизе - в разнообразни елементи на града се намират към 20 полицейски рейса. Долната част на улицата, известна измежду туристите, е блокирана, както и мостът „ Александър III “, който води към нея.
Допълнителни ограничения за сигурност се ползват и в региони, където се намират държавни служби. В непосредственост до двореца „ Бурбон “, където заседават членове на Народното събрание (долната камара на парламента) има шест жандармерийски рейса.
Столичната полицейска префектура е сложила подсилени постове на основните входове в Париж.
Правоприлагащите органи по заповед на управляващите ревизират всички подозрителни коли, влизащи в града. В допълнение към Париж, тази събота митинги се чакат в Марсилия, Кан, Руан, Страсбург, Ница. Проявите в Авиньон, Тулуза и Руан са неразрешени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР