Френските власти обмислят възможността да въведат режим на пълна през

...
Френските власти обмислят възможността да въведат режим на пълна през
Коментари Харесай

Париж пред пълен локдаун

Френските управляващи обмислят опцията да вкарат режим на цялостна през уикендите в региона на Париж , с цел да предотвратят разпространяването на ковид, заяви френският министър председател Жан Кастекс в изявление за телевизионния канал BFM, написа БГНЕС.
" Ситуацията е тревожна, напряко сериозна ", сподели той. Кастекс увери, че въпросът към момента се изследва и не е взето дефинитивно решение . " Днес ще се организира среща на Съвета по защита, ще разгледаме обстановката ", изясни той.
 Икономиката на Германия остава постоянна при започване на 2021 година макар втория локдаун Икономиката на Германия остава постоянна при започване на 2021 година макар втория локдаун
Втората коронавирусна вълна и прелюдия поради нея втори локдаун в Германия спря възобновяване на водещата европейска стопанска система в кр...
Премиерът дефинира имунизацията като главно средство за превъзмогване на здравната рецесия в страната . Кастекс съобщи, че при положение на позитивно решение на европейския регулатор за имунизацията на AstraZeneca, управляващите са в подготвеност да продължат имунизациите и той самият ще се имунизира точно с това лекарство, чието потребление във Франция сега е спряно. Кастекс повтори, че управляващите чакат 10 000 000 души да бъдат имунизирани до 15-ти април, в случай че няма нови проблеми с доставката на ваксини.
В същото време той акцентира смисъла на запазването на всички санитарни ограничения, въведени по време на пандемията (носене на маски, съблюдаване на отдалеченост, съблюдаване на комендантски час). Премиерът означи още, че към този момент управляващите не могат да посочат точните дати за обновяване на работата на културните институции, заведенията за хранене и кафенетата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР