Френските работници от публичния сектор, които работят в болници, обществен

...
Френските работници от публичния сектор, които работят в болници, обществен
Коментари Харесай

Френските профсъюзи заплашват със стачки по време на Олимпиадата

Френските служащи от обществения бранш, които работят в лечебни заведения, публичен превоз и музеи, заплашват да стачкуват по време на летните Олимпийски игри, създавайки конфликт с държавното управление на Еманюел Макрон.

Софи Бине, ръководителят на твърдолинейния профсъюз CGT, оглави обвиняването, като съобщи, че държавното управление би трябвало да заплати, в случай че желае игрите да протичат безпрепятствено. Домакинството на Олимпийските игри „ е инвестиция, която ... би трябвало да усъвършенства имиджа на Франция, тъй че би трябвало да има отключени пари за компенсиране на служащите в обществения бранш “, сподели тя по-рано този месец.

Около 16 милиона души се чакат в Париж за игрите, които ще концентрират вниманието на планетата върху града от 26 юли до 11 август.

Периодът е определен от уредниците особено, тъй като идва когато доста поданици отпътуват за своите свещени летни ваканции, намалявайки натиска върху публичния превоз и инфраструктурата и оставяйки място за почитателите на Олимпийските игри.

Но изборът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР