Френските домакинства могат да се сблъскат с режим на тока

...
Френските домакинства могат да се сблъскат с режим на тока
Коментари Харесай

Франция готова с три варианта за тока, единият е режим за 2 ...

Френските семейства могат да се сблъскат с режим на тока до два часа, в случай че енергийната рецесия се задълбочи тази зима, се споделя в изказване на националния електропреносен (RTE) оператор на страната.

„ RTE “ показа три сюжета за идната зима и посочи, че единствено в най-лошия случай може да се стигне до режим на тока.

През зимните месеци „ RTE ” планува няколко " червени сигнала " в онлайн платформата „ EcoWatt “, се споделя в изказването на оператора.

„ EcoWatt “ е онлайн платформа, която демонстрира в действително време потреблението на електрическа енергия във Франция. Тя също по този начин може да изпраща SMS-и до потребителите, с които да ги предизвестява при положение на изключителна обстановка.

Системата употребява три цвята: зелен (нормална), оранжев (напрегната електрическа мрежа) и червен, който значи " доста напрегната " мрежа.

Анадолската организация съобщи, че съгласно „ RTE “ рисковите обстановки не са най-вероятни.

Според оператора рискът от спиране на електрозахранването може да бъде избегнат посредством понижаване на потреблението с 1 до 5 %.

„ RTE “ съобщи, че най-вероятно е подобен режим на тока да настъпи сред 8:00 и 13:00 часа локално време и вечер сред 18:00 и 20:00 часа локално време.

Операторът акцентира, че никога няма да има риск от прекъсване на тока във Франция, т.е. цялостна загуба на надзор върху електропреносната мрежа, написа БГНЕС.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР