Френски културни институции засилват натиска върху правителството да облекчи ограничителните

...
Френски културни институции засилват натиска върху правителството да облекчи ограничителните
Коментари Харесай

Френски културни институции натискат правителството да облекчи мерките

Френски културни институции ускоряват натиска върху държавното управление да облекчи ограничаващите ограничения поради ковид и да им разреши да отворят за гости, съобщи DarikNews.
в цяла Франция, в това число в Париж и Страсбург. Близо 20 кина се опълчиха на разпоредбите. Те отвориха за гости през уикенда и прожектираха филми гратис в символ на митинг.
 Протестиращи окупираха три театъра във Франция Протестиращи окупираха три театъра във Франция
Студенти, артисти и културни дейци във Франция проведоха манифестации към три от огромните театри в страната с гледище културните инс...
Несъгласие с рестриктивните мерки в културния бранш бе изразено също на връчването на премиите " Сезар " - най-престижните кино оценки в страната.
Редица артисти, в това число Изабел Юпер, разкритикуваха ограниченията на церемонията в петък вечерта. Юпер, да вземем за пример, съобщи, че кината би трябвало да бъдат отворени допустимо най-скоро.
Актрисата Корин Мазиеро даже съблече облеклата си на сцената в символ на протескъм хората на културата.
Властите затвориха музеите, кината и театрите във Франция в края на октомври. Правителството отхвърля да уточни период по кое време културните институции ще бъдат отворени.
 Очакват 5% растеж на Брутният вътрешен продукт във Франция Очакват 5% растеж на Брутният вътрешен продукт във Франция
Франция съумя да излезе от рецесията, макар продължаващата зараза от коронавиус, а растежът на Брутният вътрешен продукт тази година може да доближи 5 %. Т...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР