Френската звезда Ървин Нгапет заяви след класирането на Зенит (Казан)

...
Френската звезда Ървин Нгапет заяви след класирането на Зенит (Казан)
Коментари Харесай

Ървин Нгапет: В Зенит съм, за да спечеля Шампионската лига

Френската звезда Ървин Нгапет съобщи след класирането на Зенит (Казан) на финали в Шампионската лига, че желае да завоюва купата в шампионата и това е един от факторите за неговото прекосяване в съветския гранд през този сезон. Волейболистите на Казан, водени от Владимир Алекно, отстраниха италианския Перуджа на полуфиналите в най-престижния евротурнир, след победа като посетители с 3:2 гейма, и триумф вкъщи с 3: 1 гейма. Нгапет към момента няма злато от Шампионската лига, като има сребърен орден от 2012 година с Бре Банка Кунео.

“Много съм благополучен. Дойдох в Казан с цел да играя в Шампионската лига и да печеля шампионата. В момента целият ни тим играе ужасно. Не всичко се получи добре за нас през този сезон, само че в полуфиналите с Перуджа най-сетне показахме волейбол на топ равнище. Намерихме нашата игра. След като загубихме в първия гейм, треньорът Владимир Алекно ни сподели, че би трябвало да се успокоим, да не мислим за резултата, а да играем личен волейбол. Радвам се, че го направихме и към този момент сме на край. Искам да печеля шампионската титла”, разяснява Нгапет.



Във финала Зенит (Казан) ще играе с италианския клуб Лубе Чивитанова с българския национал Цветан Соколов в редиците си. Волейболистите на Лубе отстраниха безпроблемно полския Скра (Белхатув) на полуфиналите.
Спорът за купата в Шампионската лига ще бъде на 18 май в „ Макс Шмелинг Хале “ в Берлин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР