Френската певица с български корени Силви Вартан изпрати видеопослание за

...
Френската певица с български корени Силви Вартан изпрати видеопослание за
Коментари Харесай

Силви Вартан с видеопослание за „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“

Френската певица с български корени Силви Вартан изпрати видеопослание за „ Пловдив – Европейска столица на културата 2019 “, оповестиха от Фондация „ Пловдив 2019 “.

Чрез негово превъзходителство Ангел Чолаков, ексклузивен и пълномощен дипломат на България във Френската република, изпълнителката се свърза с ръководителя на Управителния съвет на фондация „ Пловдив 2019 “ и кмет на града Иван Тотев.

„ С голяма горделивост научих, че Пловдив е определен за Европейска столица на културата за 2019 година. Напълно справедливо, сред прочее, тъй като градът е доста хубав и изпълнен с сексапил. Освен това е един от най-старите градове в Европа, в който културата и историята се преплитат от епохи. Пресича го най-дългата река на Балканския полуостров, вашата река, моята река – Марица, която за всички нас е знак на свободата “, споделя Вартан.

Силви Вартан добавя още, че се е срещнала с всички действия от програмата за идващите месеци и признава, че е впечатлена. „ Днес би трябвало да сме щастливи и да се гордеем, че в България имаме всички тези съкровища. Желая ви добра и щастлива година, изпълнена с триумфи! И се надявам да се забележим скоро в нашия обичан Пловдив “, приключва певицата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР