Френската модна марка Диор“ отложи планираното си мегашоу в Хонконг,

...
Френската модна марка Диор“ отложи планираното си мегашоу в Хонконг,
Коментари Харесай

„Диор“ отлага дългоочакваното си шоу в Хонконг

Френската фешън марка „ Диор “ отсрочи плануваното си мегашоу в Хонконг, което трябваше да се организира през март. Причина за анулацията не е посочена, съобщи Ройтерс.

Събитието беше предстоящо от мнозина от първокласния отрасъл след шоуто на „ Луи Вюитон “ през ноември предходната година. Това беше опит китайският град да се върне на картата на лукса и да се привлекат богати клиенти.

Christian Dior postpones much anticipated Hong Kong show
— Reuters (@Reuters)
„ Диор “ не разяснява аргументите за отлагането на шоуто.

„ Току-що получихме уведомление от уредника, че събитието ще бъде отсрочено. Всъщност постоянно се случва отлагането на огромни мероприятия. Продължаваме да приветстваме провеждането на всевъзможни събития от сходен диаметър в Хонконг " , заяви държавното управление в имейл. 

Търговците на първокласни артикули на дребно в Хонконг се приспособяват към новите условия - по-малък брой заможни китайски купувачи посещават града.

Dior postpones Hong Kong fashion show, one of the city's mega events
— CNA (@ChannelNewsAsia)
Преди пандемията Хонконг не се поддаваше на международните трендове за понижаване на търсенето на първокласни маркови артикули, което се дължеше най-много на привлекателността му за гости с високи приходи.

Според специалисти от сектора напредъкът на конкурентни центрове за извършване на покупки като китайския остров Хайнан се дължи на смяната в желанията на потребителите и растежа на онлайн извършването на покупки.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР