Френската марка Peugeot не се води сред луксозните, а сред традиционно

...
Френската марка Peugeot не се води сред
луксозните, а сред традиционно
Коментари Харесай

Френският хибриден Лъв е със сериозна нотка на лукс

Френската марка Peugeot не се води сред луксозните, а измежду обичайно всеобщите. Лъвовете, обаче обичат да настигат горния клас. Така беше и в предишното, а предлагането им да се пътува с комфорт продължава и с новите му големите зареждаеми хибридни моделии. Два сериозни образеца за това са SUV 3008 Hybrid4 и Kombi 508 SW Hybrid.

Когато влезете в комбито 508, което се предлага и като седан, веднага забелязвате елегантната атмосфера - особено в версията GT с плюс цялостен кожен интериор. Панелите, направени от дърво с цвят на антрацит, пропущат допиране на лукс през другояче очебийно цифровата арматура (i-пилотска кабина). В допълнение, има няколко аналогови тънкости, които притеглят вниманието - преди всичко, цяла гама превключватели за постоянно употребявани функционалности като навигация или извикване на екрана на енергийния поток. Традицията и модерността образуват особена естетика в благородните Peugeot.

Точно както дизайнът се намества между стария и новия свят, по този начин и моторизацията е комбинация от екологична технология и спортен адреналин. Системната мощ на хибридното зареждаемо комби е най-малко 165 кВт / 225 к.с., то спринтира от 0 до 100 за 8,0 секунди и доближава оптималната скорост от 240 км / ч. Това не са стойности на спортен автомобил, само че шофьорските показатели правят непрекъснато решително усещане. И ако желаете да извършите нещо положително за околната среда, можете да погалите големия лъв толкоз леко, че той единствено да шепне и “смуче ” малко ток от батерията.

Всеки, който зарежда хибрида си ежедневно и има към 10 000 изминати километра годишно - може да кара с към 60 процента чисто електрически. В този случай хибридът се трансформира в истински еко автомобил. Същото важи и за щедро размерения SUV 3008 Hybrid4 с задвижване на всички колела. Усещането за пространство е малко по-ефирно в офроудъра, което е характерно за този вид структури. Докато Peugeot 508 наподобява малко по-елегантен и главно се движи в бизнес ареали, то 3008 намира клиенти и измежду много частни лица.

3008 Hybrid4 е с същински мощен силов пакет – системната му мощ е 220 кВт / 300 к.с. Задвижването Hybrid4 се предлага единствено в комбинация с двете най-високи равнища на оборудване Allure, в това число пакета GT-Line и GT. Технически всъдеходът е на подобно ниво с огромното комби. I-пилотските кабини също са на практика идентични. Междувременно моделът в чист електрически режим има обсег от 57 до 59 км съгласно WLTP, което е златният стандарт на днешните плъгин хибриди. А за пътуващите с ежедневни варианти за зареждане, тези хибриди се трансформират в чисто електрически транспортни средства.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР