Френската марка Champagne Carbon пусна супер шампанско в супер опаковка.

...
Френската марка Champagne Carbon пусна супер шампанско в супер опаковка.
Коментари Харесай

Bugatti показа супер шампанско в карбонова бутилка

Френската марка Champagne Carbon пусна супер шампанско в супер опаковка. Това е неповторимо шампанско, наречено La Bouteille Noire и основано в съдействие с Bugatti.

Бутилката е направена от въглерод и побира 15 литра. За изработката и са нужни 150 часа работа! Корпусът ѝ е направен от въглеродни нишки (по същата технология като панелите на каросерията на суперавтомобилите Bugatti).

Кутията има " пеперудени порти ", които се отварят с леко придвижване на ръката (след натискане на бутон от неръждаема стомана). Но това не е всичко - в корпуса е инсталирана автоматизирана термодинамична охладителна клетка, която дружно с 14 висококачествени вентилатора циркулира леден въздух.
 Bugatti сподели супер шампанско в карбонова бутилка

Обърнете внимание и на алената подсветка - тя прилича спирачните светлини на Bugatti La Voiture Noire. Що се отнася до наличието на бутилката, ето откъс от Александру Меа, основен изпълнителен шеф на Champagne Carbon.

В този случай избрахме копаж от годишна продукция 2000, който е изработен от 60% Шардоне и 40% Пино Ноар “, споделя Меа. „ Отбелязвайки началото на новото хилядолетие, 2000 година беше релативно мека зима, последвана от поредност от високи температури през целия интервал на разцвет. Характеризира се с богати нотки на зеленчуци, чушки и бели плодове - резултат от най-хубавите сортове Grands Crus, предлагани от лозята Champagne.

Колко коства една такава бутилка? Може би колкото общоприета нова кола. Но това е единствено съмнение. Така или другояче цената не е посочена, макар че няма подозрение, че топ клиентите на Bugatti се управляват ясно от числата... Ако приказваме за стандартно „ елементарните “ типове шампанско, основани в колаборацията на Bugatti от Champagne Карбон, цената там варира сред 1000-1200 евро.
 Bugatti сподели супер шампанско в карбонова бутилка

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР