Френската хотелска компания Accor, лидер на пазара в Европа и

...
Френската хотелска компания Accor, лидер на пазара в Европа и
Коментари Харесай

5-звезден Pullman голф комплекс до София с най-голямото спа в страната

Френската хотелска компания Accor, водач на пазара в Европа и притежател на марки като Sofitel, Novotel, Mercure и доста други, посредством своето дъщерно сдружение Orbis, възнамерява да открие през 2022 година 5-звезден голф и спа комплекс покрай София. Новият комплекс ще принадлежи към нейната влиятелна 5-звездна селекция Pullman и ще се назовава Pullman Okol Golf Resort & Spa.
Ризортът ще бъде ситуиран на територията на Okol Lake Park, на 30 км югоизточно от столицата, с голф игрище с 18 дупки и панорама към язовир Искър, оповестява Еconomic.bg.

Петзвездният хотелски комплекс ще разполага със 149 стаи и 40 брандирани жилища Pullman Living дружно с 4 900 м2 първокласна спа зона с вътрешен и външен басейн, ситуиран на покрива.

Това ще бъде рекордно огромен за нашата страна уелнес център – до момента водачите у нас са два с повърхност от 3,5 дка, като първият беше неповторимият медицински комплекс на Гранд хотел Поморие, неповторим поради комбинацията от естествена лечебна тиня от езерото до него, минерална и солена вода, които се употребяват в терапиите, поради изправящите се и танцуващите ВИП-вани и още доста луксове.

Обитателите на къщите ще имат опцията да се възползват и от програмата на Pullman за отдаване чартърен, която им разрешава да генерират спомагателни приходи, когато не населяват парцела и той да им носи добра лихва.

„ Не крием, че този план е извънреден – освен поради прелестното местонахождение и хубостта на природата в близост, само че и тъй като локалната общественост заслужава виновна инвестиция, носеща изгоди за всички в района. Имахме потребност от мощен, премиум бранд като Pullman, с цел да съвместим актуален дизайн и архитектура с естествени хубости и запаметяващи се моменти “, разяснява Валентин Каназирев, главният вложител в Okol Lake Park.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР